Ο Κατσάς Νικόλαος ξεκίνησε την επιχείρηση αυτή το 1983 οραματιζόμενος την μετέπειτα εξέλιξη στον τρόπο λειτουργίας του κλάδου των ταξί. Έκτοτε, μέλημα του ιδρυτή αλλά και των εργαζομένων της επιχείρησης ήταν η εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο πριν την αγορά του ταξί, όσο και στην συνέχεια παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές και τα εφόδια για καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της επένδυσής του.

Μετά από μία μακρά επιτυχημένη πορεία τριάντα ετών, το 2013 ο ιδρυτής της επιχείρησης συνταξιοδοτήθηκε μεταβιβάζοντας την διεύθυνση σε εμένα… την κόρη του ΚΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχοντας σαν εφόδιο την εμπειρία στον χώρο του ταξί αλλά και μεγάλη αγάπη για τον κλάδο και όρεξη για δουλειά, ανέλαβα την επιχείρηση επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας.

1) Δημιουργήσαμε ιδιόκτητο συνεργείο για τη συντήρηση και επισκευή του στόλου μας και φυσικά για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που μας εμπιστεύονται.

2) Εξελιχθήκαμε παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλισης με ειδικές τιμές για τον κλάδο,  συνεργαζόμενοι σχεδόν με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

3) Μεταφερθήκαμε σε έναν καινούριο εκθεσιακό χώρο όπου μπορούμε πια, να σας παρέχουμε μία πιο άνετη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, στο ίδιο πάντα φιλικό περιβάλλον.