Η παρουσία μας στο χώρο διαχείρισης ταξί από το 1983 εγγυάται την αξιόπιστη & ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την αγορά ή πώληση άδειας ταξί και τη διεκπεραίωσή τους με συνέπεια και ταχύτητα.

Αγοράζοντας ταξί, κάνετε μία ασφαλή και προσοδοφόρα επένδυση με εξαιρετική απόδοση. Η επένδυση αυτή σας εξασφαλίζει ένα εγγυημένο εισόδημα.

Οι ελάχιστες προϋποθέσεις για εσάς: ταυτότητα, φορολογική ενημερότητα και καθαρό ποινικό μητρώο, από τη στιγμή που έχετε ελληνική ή ευρωπαϊκή υπηκοότητα και είστε πάνω από 18 χρονών. Εφόσον πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις, απευθυνθείτε σε εμάς για να βρείτε όλα τα καινούρια και μεταχειρισμένα οχήματα ταξί της αγοράς, αλλά και την κατάλληλη καθοδήγηση, ώστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Αν σκέφτεστε να πουλήσετε το ταξί σας, βρισκόμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία ή ζήτημα σας απασχολεί και προετοιμάζουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα σας ζητηθούν από τις δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον, εξασφαλίζουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις. Kαι φυσικά πληρωμές αυθημερόν !

Βασικός στόχος της επιχείρησής μας είναι να παρέχουμε ευέλικτες λύσεις για όλους τους συνεργάτες μας.

 

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

 

 

Skoda octavia combi 14/07/2017
1600cc 210.529 χλ χμ πετρέλαιο
Χειροκίνητο με χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη
Ζάντες αλουμινίου
Τιμή 17.000 €